Szeretnék belépni az Egyesületbe

Kedves Tagjelölt!

A szomato-pszichoterápia egyfajta válasz azokra a filozófiai és pszichológiai megközelítésekre, melyek a testet és a lelket egymástól elkülönülő létezőkként kezelik. A szomato-pszichoterápiás szemléletmód és gyakorlat azt képviseli, hogy mikor a testhez érünk, a lelket is érintjük, és mikor a lélekhez szólunk, szavainkra a lélekkel átitatott test reagál. A kettő ugyanis egyazon lényegnek, az embernek két megnyilvánulási aspektusa.

Ezzel összhangban a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület küldetése: „A test, elme és lélek egységén alapuló létélmény, ember- és világkép képviselete a társadalomban, a tudományban, az oktatásban, az egészségügyben, a pszichoterápiában és egyéni szinten.”

Köszönjük, hogy ügyünket fontosnak tartod és tagságoddal Te is hozzájárulsz küldetésünk megvalósításához!

Regisztráció

A regisztráció során kért információkra azért van szükségünk, hogy tájékoztatni tudjunk a szolgáltatásainkról, híreinkről, eseményekről, képzésekről. Az adataidat bizalmasan kezeljük. A kért információk megadásával és az alábbi számlaszámra utalt éves tagsági díj megfizetésével automatikusan az Egyesület tagjává válsz tárgyév végéig.

Éves tagdíj az első évben 10.000 Ft, folyamatos tagság esetén, minden további évben: 8000 Ft.

CIB Bank

GIRO számlaszám:       10700763-22465809-51100005

Kérjük a közlemény rovatba írd a nevedet és hogy Szomato Tagdíj!

Szeretettel üdvözlünk a csapatunkban!